itulau_fanua

tala fou

O le auala lea e fesoasoani ai Coca-Cola i faʻafitauli palasitika i le lalolagi atoa

O le alamanuia meainu suamalie e maua ai le 470 piliona fagu palasitika i le tausaga, ua fuafuaina e faʻaaogaina naʻo le tasi.Coca-Cola na maua le kuata o lena;toeitiiti atoa le afa o fagu Coke na lafoa'i, mu pe fa'apala.
O fagu palasitika e tasi e faʻaaogaina e faʻasaoina ai le tele o tau o gaosiga. O le Coca-Cola e iai le fiaselau o faʻailoga e pei o Fanta ma Sprite ma 55 fagu vai inu. Latou te faʻaogaina fagu palasitika 3,500 i le sekone, pe tusa ma le 2,00,000 fagu i le minute. Coca-Cola o oloa o lo'o fa'atau atu i le toetoe o atunu'u uma, ma maua ai tupe mama fa'aletausaga e $20 piliona i le tausaga.
O Uganda o se atunuu i Aferika i Sasae ma le vaituloto aupito tele ma sili ona fou, Vaituloto o Vitoria. O se tasi lea o vaituloto tele i Aferika e faaigoa i le Masiofo Victoria ma ua lata i le faatafunaga ona o le palasitisi pollution. Uganda, ua lauiloa o se afi malosi a Aferika. , ua leiloa lona faasinomaga ona ua leiloa le Vaituloto o Victoria. Uganda e aoina na o le 6% o otaota palasitika mo le toe faʻaaogaina. E silia ma le tolu-kuata o oloa uma a Coca-Cola faʻatau atu i Uganda o fagu palasitika faʻaoga tasi. Talu mai le 2018, 156 piliona palasitika O fagu ua fa'amumu, fa'apala pe tanumia i uta, e tusa ai ma se su'esu'ega a le Coca-Cola Panorama.
I le 2018, na faalauiloa ai e Coca-Cola se faʻasalalauga e taʻua o le A World Without Waste, o se fuafuaga faʻapitoa mo le siosiomaga e faʻapipiʻi 100% toe faʻaaogaina i le 2025 ma faʻamautinoa o le 50% o afifi e toe faʻaaogaina i le 2030. Faia i mea toe faʻaaogaina.

otaota palasitika

O le fa'afitauli palasitika e le na'o le Coke.O lo'o feagai ma fa'afitauli o le toe fa'aaogaina o meainu suamalie uma.O tagata tauva e pei o le PepsiCo ma le fagu vai fagu Dannon latou te le fa'asalalauina a latou tau o le aoina ma le toe fa'aaogaina, ae o le Coca-Cola e faia. na latou faʻatau atu 112 piliona fagu palasitika faʻaoga tasi i le tausaga talu ai, 14 mo tagata uma i luga o le paneta, ae na o le 56% o fagu palasitika na auina atu i le toe faʻaaogaina o laau, o lona uiga e tusa ma le 49 piliona fagu palasitika e le toe faʻaaogaina .

Laina fufulu PET a PURUI 3000kg/h mo Aferika i Saute, poloketi mo Coca-cola.Mo nisi faʻamatalaga o lenei laina gaosiga, lagona le saoloto e faʻafesoʻotaʻi matou!PET-fagu-fagu-laina-laina


Taimi meli: Mati-10-2022